63404, Україна, Харьківська обл. м. Змів, вул. Адміністративна 12, (0574) 3-48-69, e-mail: pr.zmiiv@dniokh.gov.ua

Новини >> Ордановська А.В. та Васильєва Т.Г. відібрані експертами для оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації педагогічних працівників

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 р. № 1190 «Про затвердження Положення про сертифікацію педагогічних працівників» Державна служба якості освіти України здійснює організаційні заходи із забезпечення вивчення практичного досвіду учасників сертифікації. Так 17-18 квітня 2019 року в м. Києві відбувся тренінг для освітніх експертів з питань вивчення практичного досвіду вчителів початкових класів під час їх сертифікації.
В заході взяли участь  вчителі­-практики, які мають досвід роботи у початковій школі, тренери НУШ і супервізори (наставники, котрі надаватимуть допомогу педагогам у впровадженні Нової української школи).
Серед них – методист відділу освіти Зміївської райдержадміністрації Ордановська А.В. та заступник директора з навчально-виховної роботи Слобожанського ліцею №1 Васильєва Т.Г., які були відібрані Державною службою якості освіти України  експертами для оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації педагогічних працівників.
В ході проведення тренінгу були представлені Методики експертного оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації, форми спостереження за уроком та діяльністю вчителя. Був практично відпрацьований порядок підготовки до проведення та вивчення педагогічного досвіду учасників сертифікації та інструментарій заповнення експертного висновку відповідно до методичних рекомендацій.

M SM
  • Архіви

  • __________________________________________

    Сторінка Відділу освіти у Фейсбук

     

     

  • __________________________________________

    Чим займається омбудсмен

  • _________________________________________

    Погода
  • © osvita-zm.org.ua